Jailbreak 3.0, 3.0.1

 2009.09.04. 14:34

A Jailbreak nagyon fontos pillanat egy iPhone életében. Mire jó ez? Enged nem iTunes-os appokat telepíteni, témákat használni és még sok mást. De hogyan is kell ezt csinálni? Nem nehéz egyáltalán, annyiból áll, hogy lecseréli az OS bizonyos részeit. Itt csak a 3.0, és a 3.0.1-es verzió Jailbreak-elését írom le. Előre szólok, ha bármi is történik a telefonnal nem vállalok felelösséget érte( ilyen még nem nagyon volt) Először is kell egy OS itt találhattok: http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Firmware. Innen letöltitek a firmware-t ( Adott tipushoz az adott fájlt.) Letöltitek a legújabb redsnow-t: 

Ezekhez valamilyen torrent kliens kell. Miután megvannak iTunes és Shift+Restore és betallózod az .IPSW fájlt, amit megakarsz Jailbreakelni. Miután a Restore lefutott Redsn0w indít és betallózod az IPSW fájlt. Itt követed a lépéseket, nagyon fontos majd a gombok jó sorrendje, mikor meg kell őket nyomni. Az icy-t ne telepítsük mert elromolhat a cydia tőle. Nagyon fontos ha a 3.0.1-et akarod jailbreak-elni, akkor a 3.0 IPSW-jét tallózd be a Redsn0w-ba. Miután ezek lefutottak és a telefon ujraindult Látjuk van egy Cydia-nk. Elindítjuk és frissítünk megjelöljük, hogy User meg ilyenek és kész. Ezután a Manage fülre megyünk aztán source majd add source és hozzáadjuk ezt: http://stable.szifon.com miután ez meg van telepítjük a mobileinstallationcrack 3.0-át majd a telefon ujraindul. ezután appstore-bol fel kell tennünk egy ingyenes appot. ezután már tudunk installálni innen-onnan szerzett app-okat. Ajánlott még a magyarbillentyűzet fix-et is felrakni(3.0-ásat). Ajánlott felrakni a winterboard-ot is ha akarunk használni témákat. SOK SIKERT, REMÉLEM SEGÍTETTEM.

A bejegyzés trackback címe:

https://iphones.blog.hu/api/trackback/id/tr401359983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása